kasyopeea
Citizen
Dumnezeu este izbavirea mea,si nu ma voi teme de nimik!
|
Post by kasyopeea on Oct 22, 2004 1:32:57 GMT 3
ieremia 31:3 " Domnul mi Se arata de departe-Te iubesc cu o iubire vesnica de aceea iti pastrez bunatatea Mea!"
|
|
|
Post by bianca on Nov 12, 2004 15:39:29 GMT 3
super fain versetul kasy mie imi plac o multime de versete printre care : Marcu 9:23 b ,, Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede." Marcu 11:24,, De aceea va spun ca, orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit , si-l veti avea." Romani 8:28 Isaia 43:2,, Daca vei trece prin ape , Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca daca vei merge prin foc, nu te va arde si flacara nu te va aprinde." Isaia43:4 ,, De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit s te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta." Isaia45:2,,Eu voi merge inaintea ta voi netezi drumurile muntoase, voi sfarma usile de arama si voi rupe zavoarele de fier." Isaia48:17b,, Eu Domnul , Dumnezeul tau, te invat ce este de folos si te calauzesc pe calea pe care trebuie sa mergi ." Isaia 40:31,, Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea , ei zboara ca vulturii ; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc." Corinteni 13:8 Dragostea nu va pieri niciodataIsaia 54:10 ,, Pot sa se munte muntii, pot sa se clatine dealurile , dar dragostea Mea nu se va muta de la tine si legamntul meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine."acesta este un verset special pt mine. Ma opresc aici pt ca as putea sa umplu intreg topicul , ba chiar mai mult cu versete preferate , intreaga Scriptura e minunata si trebuie sa o pretuim. Domnul sa va binecuvinteze!
|
|
|
Post by bianca on Nov 15, 2004 14:20:05 GMT 3
De foarte mult timp m-am rugat pentru ca Domnul sa imi raspunda la un lucru care in ultimul timp m-a framantat tot mai mult , e vorba despre viitor , mai bine zis orientarea spre o faculta si in data de 04.11. m-am rugat special pt acest lucru si apoi m-am pus sa citesc din Biblie(in continuare , dupa programul de citire al Bibliei)si citeam din Ieremia cap.15 si in timp ce citeam am ajuns la versetul 11 care spune : ,,Domnul a raspuns: ,,DA, vei avea un viitor fericit;da, voi sili pe vrajmas sa te roage, la vreme de nenorocire si la vreme de necaz." Dupa ce am citit acest verset si framantarile mele au trecut si am inteles ca acest verset a fost un mesaj din partea Domnului. Am inteles ca nu trebuie sa ma ingrijorez pt ca El va avea grija de mine si de viitorul meu.Sunt complet sigura de acest lucru si ii multumesc Domnului pentru acest lucru.
|
|
|
Post by bianca on Dec 17, 2004 23:05:02 GMT 3
cu ajutorul Domnului acum in decembrie termin de citit toata biblia si ma bucur foarte mult ca am reusit sa ma tin de acest lucru. Domnu-i bun!!
|
|
|
Post by praise on Dec 18, 2004 1:12:12 GMT 3
Eu am ajuns la 23 MAtei si incepe sa-mi placa...
-praise-
|
|
|
Post by bianca on Dec 21, 2004 0:07:43 GMT 3
fain , mie Noul testament mi-a placut in mod deosebit , bineinteles ca si din vechiul sunt o multime de lucurri de invatat , acum vreau sa si aplic ceea ce stiu , ce am invatat , dar asta e un pic mai greu.. Va dati seama ce binecuvantati suntem ca putem beneficia de BIBLIE
|
|
|
Post by praise on Jan 22, 2005 3:33:44 GMT 3
Din lectura voastra zilnica sau cand mai cititi din Biblie si ganditi putin ce cititi puneti si aici din aceste ganduri...
Mi-ar face placere sa discutam aplicatii practice din cuvant..
-praise-
|
|
|
Post by bianca on Feb 22, 2005 19:36:56 GMT 3
E asa fain sa simti ca D-zeu e cu tine si iti vorbeste. Zilele trecute am trecut printr-o stare mai nasoala, s-a intamplat ceva care m-a afectat mult, dar datorita acestui lucru am putut realiza ca in ultimul timp relatia mea cu D-zeu se racise un pic si acest lucur mi-a afectat toate celelalte domenii. Seara cand m-am pus sa ma rog l-am rugat pe D-zeu sa imi arate ca e cu mine ca stie cu ce ma confrunt , l-am rugat sa imi vorbeasca , aveam nevoie de un Cuvant d eincurajare din partea Lui . l-am rugat d easemeni sa lucreze in viata celor dragi mie care nu sunt intorsi la El. In timp ce stateam cu ochii inchisi mi-a venit in minte o referinta biblica Isaia43:5 . simteam ca trebuie sa citesc neaparat acest verset. am deschis Biblia curioasa si am citit acel verset care spune ,, Nu te teme d enimic caci Eu sunt cu tine , Eu voi aduce inapoi neamul tau dela rasarit ...." am fost asa bucuroasa, am stiut ca D-zeu imi vorbise , mi-am dat seama ca El e langa mine si ca ma asculatse. apoi am simtit o pace in suflet , a fost un moment f fain . mi-am dat seama ca nu mai trebuei sa neglijez niciodata relatia mea cu d-zeu. Dl e bun si e aproape de noi mereu.
|
|
|
Post by bethdawn11 on Sept 26, 2005 22:12:23 GMT 3
da da da da doamne da, tu es buchuria ma, et tu lad si ma inchin, amin
|
|
|
Post by karinrene on Sept 26, 2005 22:12:56 GMT 3
yeah, i totally agree. my favorite verse is isaiah 40:31. i think it is that one. it is the one about eagles....a very good verse. binecuvantati! (what does this meaning exactly? i figured it was something about a blessing??)
|
|
|
Post by bethdawn11 on Sept 26, 2005 22:13:26 GMT 3
sorry i cant spell...
|
|
|
Post by bethdawn11 on Sept 26, 2005 22:14:13 GMT 3
heehee
|
|
|
Post by karinrene on Sept 26, 2005 22:14:33 GMT 3
rego, regela, domna, domino gloria, HALLELUJAH! isus print e pache gloria, HALLELUJAH!
|
|
|
Post by aprildawn on Sept 26, 2005 22:14:56 GMT 3
da.....My favorite verse is Proverbs 16:24 Pleasant word is like a honeycomb; sweet to the soul and healing to the bone.
My favorite book of the Bible is Hebrews and John.
|
|
|
Post by bubbles on Sept 27, 2005 16:21:09 GMT 3
uh...girls !! welcome to the Romanian side of the forum..nice to have you here!!
so..it goes like this: da da da da , Doamne da, tu esti bucuria mea, eu te laud si ma inchin, amin ! congratulations beth!!you vere 99% close !!
regi al regilor , domn al domnilor, glorie aleluia binecuvantati means bless ! isus , print al pacii, glorie aleluia
the s that is spelled strangely(for you) in Romanian is the English ``sh``
|
|