|
Post by bianca on Aug 13, 2004 0:34:45 GMT 3
Acest topic este deschis special pentru rugaciuni. Aici putem veni cu cererile si multimirile noastre inaintea Domnului si tot aici putem scrie felul in care Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre si astfel sa vedem cum Dumnezeu lucreaza. Putem sa scriem motive de rugaciune pentru care sa ne rugam toti membrii sau cei doritori ( de exemplu cum a fost cel pentru Gemma sau pentru misionari, care mai ramane valabil). Nu uitati:ARMA NOASTRA-I RUGACIUNEA!!
|
|
|
Post by bianca on Sept 3, 2004 21:28:27 GMT 3
As dori sa va rog sa va rugati pentru mine si pentru hotararea pe care am luat-o . Doresc sa ma botez si sa-l urmez pe Domnul atat cat voi trai. Domnul sa va binecuvinteze.
|
|
|
Post by praise on Sept 5, 2004 14:28:17 GMT 3
cand vrei sa te botezi? -praise-
|
|
|
Post by bianca on Sept 13, 2004 19:01:35 GMT 3
in 10 octombrie...
|
|
kasyopeea
Citizen
Dumnezeu este izbavirea mea,si nu ma voi teme de nimik!
|
Post by kasyopeea on Sept 16, 2004 0:53:17 GMT 3
cu siguranta ne vom gandi cu totii la tine si la acel moment din viata ta! fie ca Dumnezeu sa te ajute sa mergi pe calea cea buna!
|
|
|
Post by bianca on Sept 16, 2004 22:49:05 GMT 3
draga mea kasyopeea iti multumesc din suflet pt. ceea ce ai scris mai sus , m-ai incurajat foarte mult si mi-ai facut o bucurie enorma Multumesc!
|
|
|
Post by praise on Sept 19, 2004 23:53:08 GMT 3
pare un pas mare in viata ta...
-praise-
|
|
|
Post by bianca on Sept 20, 2004 22:29:52 GMT 3
chiar este.....foarte important...
|
|
|
Post by bianca on Sept 25, 2004 20:00:21 GMT 3
As avea o intrebare: Voi cei care a-ti luat botezul cum v-ati simtit dupa aceea? S-a intamplat ceva in viata voastra?
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Sept 30, 2004 23:48:09 GMT 3
Ce este mai important in aceasta viata decat rugaciunea?
Rugaciunea este legatura noastra cu Dumnezeu, taria noastra, podul nostru catre cer! Atunci cand “oamenii au inceput sa cheme Numele Domnului”, L-au gasit (Geneza 4:26). Ni se spune ca El “asculta rugaciunile” (Psalm 65:2). Ce f*gaduinta minunata! In timp ce noi ne rugam, Insusi Duhul Sfant se uneste cu noi pentru a prezenta cererile noastre si “mijloceste pentru noi” (Rom. 8:26,27). In lupta vietii noastre, nu suntem singuri: tot cerul este de partea noastra. Cat de multe f*gaduinte ne sunt date pentru a starui! “Cautati pe Domnul si sprijinul Lui, cautati necurmat fatza Lui!” 1 Cronici 16:11 “Vegheati si rugati-va ca sa nu cadeti in ispita.” Matei 26:4 “Pana acum n-ati cerut nimic in Numele Meu. Cereti si veti capata, pentru ca bucuria voastra sa fie deplina.” Ioan 16:2 “Cereti si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti si vi se va deschide.” Matei 7; “Si Domnul a zis: ‘Iti ascult rugaciunea si cererea pe care mi-ai facut-o…” 1 Imparati 9:3 “…rugaciunea ta a fost ascultata.” Luca 1:13 “Asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel: “Am auzit rugaciunea pe care mi-ai facut-o…” 2 Imparati 19:20 Mai sunt si alte f*gaduinte! “Cand Ma va chema, ii voi raspunde; voi fi cu el in stramtorare, il voi izbavi si-l voi proslavi.” Psalm 91:15 “Atunci tu vei chema si Domnul va raspunde, vei striga si El va zice: “Iata-Ma!” Isaia 58:9 “Inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta!” Isaia 65:24 “Ei vor chema Numele Meu si Eu ii voi asculta. Eu voi zice: ‘Acesta este poporul Meu!’. Si ei vor zice: “Domnul este Dumnezeul meu’.” Zaharia 13:9 .....
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Sept 30, 2004 23:49:33 GMT 3
Rugati-va in taina, dar cand aveti ocazia, rugati-va impreuna. “…si-au ridicat glasul toti impreuna catre Dumnezeu…” Fapte 4:24 “Toti acestia staruiau cu un cuget in rugaciune…” Fapte 1:14 “…multi erau adunati laolalta si se rugau.” Fapte 12:12 “Am ingenuncheat pe mal si ne-am rugat.” Fapte 21:5 Acum, mai mult ca niciodata, este nevoie de rugaciune staruitoare. Rugati-va asa cum s-au rugat Ilie, Iacov si Isus. “…el s-a rugat cu staruinta…” Iacov 5:17 “Nu Te voi lasa sa pleci pana nu ma vei binecuvanta.” Genesa 32:26 “A ajuns intr-un chin de moarte si a inceput sa Se roage si mai fierbine.” Luca 22:44 Minunatul Tata Ceresc va asculta si va trimite ajutorul. Fie ca aceast site sa va incurajeze zilnic spre idealul crestinului staruitor si credincios. (Luca 18:1, Efeseni 6:18, 1 Tesaloniceni 5:17). Da, intr-adevar, “cereti si veti primi, pentru ca bucuria voastra si fie deplina” – Ioan 16:24. In timp ce va rugati, cu deplina incredere ca veti primi raspuns, amintiti-va de conditiile mentionate in 2 Cronici 7:14; Ieremia 29:13; Marcu 11:24; Iacov 5:16 si 1 Ioan 3:22.
|
|
|
Post by bianca on Oct 6, 2004 15:09:29 GMT 3
As dori sa va rugati pt mama mea , care saptamana viitoare va fi operata la ochi. De asemeni dupa cum stiti deja duminica asta va fi botezul meu si am si eu nevoie de rugaciune. -va multumesc-
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 7, 2004 1:52:51 GMT 3
ai certitudinea ca te vom sustine in rugaciune...si cum ti-am mai spus...daca vor veni incercari dupa aceea,ramai tare pt ca acestea sunt doar experiente care te vor cladi mai mult si mai mult...necazurile nu vin degeaba! "Toate lucrurile merg spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu"
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 7, 2004 3:14:29 GMT 3
ce este mai placut decat sa vezi cum un copilas isi face rugaciunea,inainte de culcare...Dumnezeu ne-a sugerat sa devenim ca niste copilasi..si cu siguranta stia ce spune!Inima unui copil e sincera !!!
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 11, 2004 23:26:43 GMT 3
Noi umblam in lumea acesta ca robi ai pacatului,pierduti si nefericiti fara nadejde si fara Dumnezeu,dar El ,ne-a vazut in acea noapte adanca si a lasat cerul ,ca sa ne vina in ajutor. Si-a urmat drumul ascultarii pana la crucea blestemata unde a indurat mania lui Dumnezeu impotriva pacatului.A fost supus mortii ,a fost parasit si a suferit toate loviturile judecatii divine.Iar acum,mantuiti prin harul Sau suntem condusi de El,Isus ,si mergem spre cer fericiti si plini de peranta,caci lucrarea binecuvantata,pe care a facut-o,ne-a deschis intrarea in odihna vesnica. "Mantuitorule scump,inimile noastre se inalta catre Tine intr-o cantare de multumiresi de recunostinta.Asteptam plini de bucurie ziua eliberarii pe care o vedem prin credinta stralucind deja inaintea noastra."
Imi pun nadejdea-n Tine Isuse Salvator Nu trebuie alt bine Pentru un muritor Condus de-a Ta lumina Pazit de-al Tau har Spre casa Ta divina Grabesc ,grabesc ca-n zbor.
|
|