kasyopeea
Citizen
Dumnezeu este izbavirea mea,si nu ma voi teme de nimik!
|
Post by kasyopeea on Oct 1, 2004 0:58:05 GMT 3
Am ales sa facem un nou topic,pt creatiile noastre personale;aici punem sa ne postam atat poeziile cat si povestiri,ganduri,maxime..diverse creatii care ne apartin; In topicul POEZII putem adauga diverse poezii ,care nu ne apartin dar care ne-au placut si vrem sa le impartasim si cu ceilalti!
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 1, 2004 1:01:02 GMT 3
Acum praise poti sa tiparesti brosura mai usor
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 1, 2004 4:54:29 GMT 3
De-ai sta vreodata sa asculti Cum primavara ploua-n munti Ai auzi un dulce glas Ce-ti va sopti "-Eu nu te las Tu esti al Meu Mereu vei fi De -acum Si pana-n vesnicii"
kasyopeea
|
|
|
Post by bianca on Oct 1, 2004 14:39:24 GMT 3
Am sa scriu prima mea poezie , cu ea am inceput....
Isus e acel... Cand disperarea te cuprinde, Cand nu mai ai unde sa fugi Cand gata esti sa te scufunzi Isus e acel ce te va prinde.
Cand inima ti-e pustiita Cand totul crezi ca e-n zadar Cand totul ti se pare amar Isus e acel ce te incanta.
Cand nu mai ai nici o lumina Cand totul s- a intunecat Cand lumea toata a plecat Isus e acel ce-ti da curaj.
Cand stai tacut si te gandesti Ca nu mai poti sa mergi-nainte Cand crezi ca totu-i terminat Isus e acel ce-ti da putere.
Isus e acel ce te iubeste Cum nimeni nu te va iubi. Isus e acel ce se-ngrijeste, De tine , atat cat vei trai.
- bianca-
|
|
|
Post by praise on Oct 1, 2004 20:44:17 GMT 3
e si mai incurcat..acum sun creati personale in amandoua topicurile Eu as fi facut topicul asta cu poezii de la altii si celalalt sa ramana creatii personale ca sunt mai multe acolo...
-praise-
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 3, 2004 3:06:56 GMT 3
Una din primele mele poezii... am scris-o la cererea cuiva ,care si-a dat seama de potentialul meu!cred ca daca nu era el,nu m-as fii apucat sa scriu...sau cine stie,ar fii fost altcineva care sa ma "impinga" spre asta!
Intr-o lume plina de rautate Intr-o lume in care frumosul e inlocuit Intr-o lume ingradita de nesinceritate Intr-o lume unde mesajul iubirii a palit Intr-o lume distrusa de pacat Intr-o lume cu sperante in zadar Intr-o lume in care adesea esti uitat Intr-o lume unde te simti solitar In aceasta lume noi Ne-am cunoscut intamplator Chiar daca in lume Gasesti rautate Chiar daca in lume Esti tratat cu nesinceritate Chiar daca in lume Iubirea a palit Chiar daca in lume Te simti singur si ranit Nu fii descurajat In lumea asta sunt si eu Iar eu,eu nu te-am uitat!
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 3, 2004 3:13:35 GMT 3
praise,poate ca m-am grabit cu asta...dar cred ca topicul asta e mai adecvat;aici putem posta creatii...nu doar poezii..ca in celalalt topic; poate sunt persoane printre noi care scriu povesti sau articole,care se pricep si la altceva in afara de poezii,care au aceeleasi unelte...cuvintele! asteptam cu drag orice este creatie personala!
WkasyopeeaW
|
|
|
Post by bianca on Oct 4, 2004 21:42:46 GMT 3
Isuse, drumul Tau e atat de lung Si eu de-atatea ori ma simt nehotarat, Nu stiu unde s-o iau Si nici pe unde sa apuc, Dar stiu ca-ntr-un final La Tine am s-ajung. Stiu sigur ca m-astepti Si nu ma lasi sa plang Cand stii ca pentru mine E drumul mult prea lung. Isuse , calea Ta doresc ca s-o urmez, Oricat ar fi de greu pe ea sa-naintez. Chiar daca norii grei se vor ivi De Tine nimic nu ma va desparti. Chiar daca uneori , mi-e greu ca sa-nteleg Drumul pe care trebuie sa merg, Stiu ca aceasta-i calea ce duce inspre cer Si stiu ca nu mai este pe ea nici un mister. -bianca-
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 4, 2004 23:10:25 GMT 3
Iata o poezie in limba germana..cu traducerea pe care am incercat sa o fac tot cu rima... sper sa va placa!
Frühling ist wenn die Vögel fliegen Und sich die Bäume im Winde wiegen Die Tiere sind erwacht Da die Sonne am Himmel lacht Die Blumen blühen im Feld Die Vögel zwitschern im die Welt Der Bach rauscht in den Wiesen Die Blüten an den Bäumen sprießen Die Kinder spielen im Garten Denn sie konnten den Frühling kaum erwarten.
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 4, 2004 23:13:48 GMT 3
Este primavara atunci cand pasarelele zboara Si copacii in adia vantului tresara Animalul din iernat se trezeste Caci pe cer soarele zambeste Florile pe camp infloresc Pasarele in lume ciripesc Mugurii copacilor incoltesc Raul murmura in livada Copiii se joaca in gradina Caci de-abia asteptau primavara sa vina.
WkasyopeeaW
|
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 5, 2004 22:18:01 GMT 3
un desen de-al meu...de mult timp in urma facut!imi place sa desenez animale si apusuri de soare in special!
|
|
|
Post by bianca on Oct 6, 2004 15:21:32 GMT 3
frumos desen Ma-ncred in Tine Ma-ncred in Tine Orice s-ar intampla, Stiu ca pe drum Tu mergi-naintea mea. Ma-ncred in Tine Chiar si cand viata-i grea Pentru ca stiu Ca esti de partea mea. Chiar si cand drumul Pare foarte lung Si cred ca la liman Nu am sa mai ajung... Aleg sa cred in Tine Domnul meu. Aleg sa fiu pe veci.. Copilul Tau. 30.09.2004 -bianca-
|
|
kasyopeea
Citizen
|
Post by kasyopeea on Oct 9, 2004 21:36:41 GMT 3
dac-as fi o pasare as zbura spre tine cantec duios sa-ti ciripesc cand soarele apune
dac-as fi un inger as veni la tine somnul dulce sa tt-il fac ca sa te aline
dac-as fi un soare ti-as trimite tie mii de raze de iubire si multa fericire
dac-as fi un rau as curge spre tine ca sa te invioreze apa rece din mine
dac-as fi un curcubeu eu doar pt tine as iesi dupa potop plin de armonie
dac-as fi o mica stea astfel pt tine as sclipi neincetat vie si aurie
toate-acestea eu de-as fi numai pentru tine oare tu cum m-ai primi?
|
|
|
Post by bianca on Oct 16, 2004 20:33:37 GMT 3
o poezie pe care am compus-o in timp ce mergeam la cumparaturi, pur si simplu atunci mi-au venit versurile si pana am ajuns acasa le-am tot repetat , ca sa nu le uit. Tu stai mai sus de ceruri Iubitul meu Isus Si cu a Ta iubire , Inima mea o inunzi. Cu drag privesti la mine, Chiar si atunci cand cad Si-n dragostea Ta mare Ma speli de-orice pacat. O, Doamne eu doresc Pe Tine sa te urmez Caci Tu esti al meu tel, In drumul inspre cer. Si stiu ca am s-ajung La Tine in cerul sfant Traiesc pentru acea zi, Cand Tu vei reveni. P.S. Fiti binecuvantati! -bianca-
|
|